ruby on rails time_ago_in_words doesn't display seconds ago

Here is my en.yml locale

en:
  datetime:
    distance_in_words:
      less_than_x_seconds:
        one: "1 sec"
        other: "%{count} secs"
      x_seconds:
        one: "1 sec"
        other: "%{count} secs"
      less_than_x_minutes:
        one: "1 min"
        other: "%{count} mins"
      x_minutes:
        one: "1 min"
        other: "%{count} mins"
      about_x_hours:
        one: "1 hour"
        other: "%{count} hours"
      x_days:
        one: "1 day"
        other: "%{count} days"
      about_x_months:
        one: "1 month"
        other: "%{count} months"
      x_months:
        one: "1 month"
        other: "%{count} months"
      about_x_years:
        one: "1 year"
        other: "%{count} years"
      over_x_years:
        one: "1 year"
        other: "%{count} years"
      almost_x_years:
        one: "1 year"
        other: "%{count} years"

Whenever i post something i use

<%= link_to time_ago_in_words(post.created_at), post_path(post) %>

to display the time ago since the post was created but instead of showing 1 sec, 2 secs etc... it displays 1 min, and continues with minutes

Answers


You need to pass true to time_ago_in_words's include_seconds parameter:

time_ago_in_words(post.created_at, true)

See the documentation for distance_of_time_in_words, which is used by time_ago_in_words for more detail.


Need Your Help

Change Structure of Magento Product Meta Title

magento title meta page-title

I am having some difficulty at the minute with Magento developing a site for my client.

How to tell where a Javascript is taking the most time?

javascript jquery google-chrome google-chrome-devtools

I've got a page that takes about 15 seconds to load, due to a few loops I have going on, cloning DIVs and loading content into them. Is there some way in the Chrome inspector that I can easily see ...