Issues in deploying wcf service library with windows forms

My problem is that when I run my solution, I had no problems

Here is what service output looks like

And when I make the my link to like this

And it is correct

But when I deploy the solution, install it using setup from the installer i created

I can still access, but output goes like this

And I try to navigate it, it looks like this and it is not right because it has no output

How can I fix it? I thought it is already ok because when I run it in visual studio it gives me expected output but when i deploy it is not.

Service App.Config

    <?xml version="1.0"?>
<configuration>

  <configSections>
    <sectionGroup name="applicationSettings" type="System.Configuration.ApplicationSettingsGroup, System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" >
      <section name="WcfServiceLibrary.Properties.Settings" type="System.Configuration.ClientSettingsSection, System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
    </sectionGroup>
  </configSections>
  <system.web>
    <compilation debug="true"/>
  </system.web>

<startup>
<supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
</startup>
  <system.serviceModel>
    <behaviors>
      <endpointBehaviors>
        <behavior name="NewBehavior0">
          <webHttp defaultOutgoingResponseFormat="Json" />
        </behavior>
      </endpointBehaviors>
    </behaviors>
    <services>
      <service name="WcfServiceLibrary.Service">
        <endpoint address="" behaviorConfiguration="NewBehavior0" binding="webHttpBinding"
          bindingConfiguration="" name="Basic" contract="WcfServiceLibrary.IService" />
        <host>
          <baseAddresses>
            <add baseAddress="http://PHWS13:8080/service" />
          </baseAddresses>
        </host>
      </service>
    </services>
  </system.serviceModel>
</configuration>

Answers


In the <behaviors> section you need to add

        <serviceBehaviors>
            <behavior name="NewSVCBehavior0"> >
                <serviceMetadata httpGetEnabled="true" httpsGetEnabled="true" />
                <serviceDebug includeExceptionDetailInFaults="true" />
            </behavior>
            </serviceBehaviors>

And instead of

            <service name="WcfServiceLibrary.Service">

write

            <service name="WcfServiceLibrary.Service" behaviorConfiguration="NewSVCBehavior0">

and try after this change in config.


Need Your Help

awk and or sed command to sum the value in repeating tags in a XML

xml shell unix aix

I have a XML in which &lt;Amt Ccy="EUR"&gt;3.1&lt;/Amt Ccy="EUR"&gt; tag repeats.

About UNIX Resources Network

Original, collect and organize Developers related documents, information and materials, contains jQuery, Html, CSS, MySQL, .NET, ASP.NET, SQL, objective-c, iPhone, Ruby on Rails, C, SQL Server, Ruby, Arrays, Regex, ASP.NET MVC, WPF, XML, Ajax, DataBase, and so on.