(WCF) .svc call returning the wrong mime type (works locally, not in production)

So I've been developing an app on my dev box for a while and it's time to put it in production. My Service has a method which returns Xml.

This all works locally but when I copy the files over to the web server and try to connect to my WCS using a browser I get this message:

The content type text/html of the response message does not match the content type of the binding (text/xml; charset=utf-8).

Why does it work locally? Has my hosting provider setup something wrong? Have I messed up some config or other? Thanks in advance.

Answers


Has the production environment been properly set up?

If not, run ServiceModelReg.exe to register WCF http modules / mappings etc. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms732012.aspx

--larsw


Need Your Help

Editing Google docs with drive API

python google-app-engine google-drive-sdk google-api-python-client

(For clarity, this post relates to the difference between the Google Documents List API and Google Drive API on Google App Engine with Python)

Objective C / iPhone - how to bind UISlider to code

iphone objective-c uilabel uislider

I'm just starting with Objective C, but I'm already running into a problem:

About UNIX Resources Network

Original, collect and organize Developers related documents, information and materials, contains jQuery, Html, CSS, MySQL, .NET, ASP.NET, SQL, objective-c, iPhone, Ruby on Rails, C, SQL Server, Ruby, Arrays, Regex, ASP.NET MVC, WPF, XML, Ajax, DataBase, and so on.