URN Logo
UNIX Resources » Linux » Linux Forum » Linux Web Servers » Page.7 » Httpd Trouble
announcement The content of this page is collected from Linux Forum, All copyrights and other associated rights are reserved by the original authors of the articles.
Resources
China Linux Forum(finished)
Linux Forum(finished)
FreeBSD China(finished)
linuxforum.com
  LinuxForum General Chat
  Linux Advocacy
  LinuxForum Polls
  Introductions
  Linux Kernel Support
  Patch Management
  Development Release
  Linux Programming
  Linux Security
  Linux Software
  Linux Hardware Problems
    Linux Video Problems
    Linux Sound Problems
  Linux Networking Support
  Linux Printing Support
  Linux Human Interface Devices Support
  Linux Data Storage Support
  Linux Applications Support
  Linux Installation Support
  Linux Laptops Support
  Linux Motherboard, Chipsets, CPU, Memory
  Miscellaneous
  Debian Linux Support
  Ubuntu Linux Support
  LiveCD Discussions
  Gentoo Linux Support
  Mandrake Linux Support
  Redhat / Fedora Linux Support
  Slackware Linux Support
  SuSE Linux Support
  CentOS Linux Support
  Linux Web Servers
  Linux DNS Servers
  Linux Database Servers
  Linux Email Servers
  Linux FTP Servers
  Linux Squid Proxy Server
  Linux Samba Help
  Linux cPanel Help
  Linux Ensim Help
  Linux Plesk Help
  Linux Webmin / Usermin Help
  Qmail Toaster Help
  Linux Games
  Windows Game Emulation
  Linux Discussions
  General Linux Discussions
  Red Hat Linux Discussions
  More Red Hat Linux Discussions
  Mandrake Linux Discussions
  Slackware Linux Discussions
  SuSE Linux Discussions
  Debian Discussions
  Samba Help
  Linux Security
  Linux Networking
  Gentoo Help
  Operating System Rant Forum
  Hardware Rants
   
Httpd Trouble
Author: stormgod10    Posted: 2004-12-19 15:32:34    Length: 735 byte(s)
[Original] [Print] [Top]
First of all I am new to Linux and I installed redhat 9.0 and setup apache for a webpage that I am running. I had it working fine until one day I rebooted the machine and now when I run the command service httpd start.. It fails to start. It gave me an error of something about ssl and the server.crt not found or is empty. I have ssl off. then it gave me an error that 0.0.0.0:443 not able to be used. I go into the httpd.conf file and look at it and it says my document directory is var/www/html. I looked in the redhat-config-httpd and it is where it should be at etc/httpd/. Any Ideas on how I can fix this thing.. I need to get it up so my webpage is working then I have to strat another one once I get this one going.
 
[Original] [Print] [Top]
« Previous thread
Linux 7.0 Or 9.0
Linux Web Servers
Page. 7
Next thread »
Accesing Web Page In 2 Directories.
     

Copyright © 2007 UNIX Resources Network, All Rights Reserved.      About URN | Privacy & Legal | Help | Contact us
Powered by FreeBSD    webmaster: webmaster@unixresources.net
This page created on 2007-08-01 12:06:35, cost 0.09489893913269 ms.