URN Logo
UNIX Resources » Linux » Linux Forum » SuSE Linux Discussions » Page.218 » KDE-Fehler?
announcement The content of this page is collected from Linux Forum, All copyrights and other associated rights are reserved by the original authors of the articles.
Resources
China Linux Forum(finished)
Linux Forum(finished)
FreeBSD China(finished)
linuxforum.com
  LinuxForum General Chat
  Linux Advocacy
  LinuxForum Polls
  Introductions
  Linux Kernel Support
  Patch Management
  Development Release
  Linux Programming
  Linux Security
  Linux Software
  Linux Hardware Problems
    Linux Video Problems
    Linux Sound Problems
  Linux Networking Support
  Linux Printing Support
  Linux Human Interface Devices Support
  Linux Data Storage Support
  Linux Applications Support
  Linux Installation Support
  Linux Laptops Support
  Linux Motherboard, Chipsets, CPU, Memory
  Miscellaneous
  Debian Linux Support
  Ubuntu Linux Support
  LiveCD Discussions
  Gentoo Linux Support
  Mandrake Linux Support
  Redhat / Fedora Linux Support
  Slackware Linux Support
  SuSE Linux Support
  CentOS Linux Support
  Linux Web Servers
  Linux DNS Servers
  Linux Database Servers
  Linux Email Servers
  Linux FTP Servers
  Linux Squid Proxy Server
  Linux Samba Help
  Linux cPanel Help
  Linux Ensim Help
  Linux Plesk Help
  Linux Webmin / Usermin Help
  Qmail Toaster Help
  Linux Games
  Windows Game Emulation
  Linux Discussions
  General Linux Discussions
  Red Hat Linux Discussions
  More Red Hat Linux Discussions
  Mandrake Linux Discussions
  Slackware Linux Discussions
  SuSE Linux Discussions
  Debian Discussions
  Samba Help
  Linux Security
  Linux Networking
  Gentoo Help
  Operating System Rant Forum
  Hardware Rants
   
KDE-Fehler?
Author: Lutz Morelater    Posted: 2003-07-30 15:28:36    Length: 820 byte(s)
[Original] [Print] [Top]
Hallo,

ich habe SuSE 8.2prof., darauf lief bislang KDE 3.1.1.

Nun hatte ich zwischenzeitlich KDE 3.1.2 installiert, und seit heute 3.1.3.
Soweit so gut, aber wenn man in IRGENDEINEM Fenster auf das Fragezeichen
oben rechts klickt (egal, welches), so verabschiedet sich der Windowmanager
mit einem Fehler, der sich so äußert, daß alle Fensterbalken verschwinden
und man kein Fenster mehr verschieben kann. Man kann das nur dadurch wieder
beheben, daß man sich neu einloggt.

Ist das nun ein Einstellungsfehler oder ein Bug von KDE? Es ist mit 3.1.2
schon passiert, und jetzt auch mit 3.1.3.

Die Pakete habe ich mit Synaptic heruntergeladen und mit YaST2 installiert,
sie sollen ausdrücklich für SuSE8.2 sein.

Viele Grüße,
Lutz.
[Original] [Print] [Top]
« Previous thread
mod_auth_pam für Apache
SuSE Linux Discussions
Page. 218
Next thread »
Wlan Prism2 Suse8.2
     

Copyright © 2007 UNIX Resources Network, All Rights Reserved.      About URN | Privacy & Legal | Help | Contact us
Powered by FreeBSD    webmaster: webmaster@unixresources.net
This page created on 2007-08-01 12:58:32, cost 0.02015209197998 ms.